59-årig får fængselsstraf for voldtægt af niece

Mindst 38 gange misbrugte en nu 59-årig mand sin niece seksuelt, fra pigen var fire år, i Gilleleje i Nordsjælland og under ferierejser til blandt andet Tyrkiet.

Den 59-årige onkel blev fredag i Retten i Helsingør idømt fire år og seks måneders fængsel for overgrebene.

Overgrebene begyndte i januar 2001, da mandens niece var fire år.

De omfattede andet seksuelt forhold end samleje i mindst 10 tilfælde. Overgrebene bestod blandt andet i berøring på kønsdelene, mens pigen lå i et badekar og i en seng.

Senere eskalerede den 59-åriges overgreb ved i mindst tre tilfælde at have brugt sin fysiske og psykiske overlegenhed til at voldtage pigen og bruge forskellige "gummiting" i misbruget fra november 2003 og frem til 2008 i Gilleleje.

I samme periode er misbruget også sket på en ferierejse til Tyrkiet, hvor den 59-årige voldtog den daværende 10-årige pige.

Den 59-årige er også dømt for at tvinge pigen med sin overlegenhed til mindst 20 tilfælde af voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje, hvilket blandet andet omhandler brug af dildoer og tvungen oralsex fra 2008 og frem til 2011 i Gilleleje.

De seneste overgreb fandt sted på ferierejser i 2008 og 2012, hvor den 59-årige mindst fire gange voldtog den 16-årige pige eller havde anden kønslig omgang end samleje med hende.

Den 59-årige onkel er også dømt for at være i besiddelse af 2674 billeder og 332 film med børneporno. 59 billeder og 25 film var ifølge anklagemyndigheden i straffelovens groveste kategori, hvor der kan være billeder af vold, voldtægt og bundne børn.

Den 59-årige mand ankede byrettens dom på stedet, da han ønsker en pure frifindelse i landsretten.

/ritzau/

 

Dagens Gossip