6 gode grunde til at kvinder bør få orgasme hver dag

Det er ikke kun dejligt at få orgasmer – det er faktisk også sundt.

Det viser adskillige studier, der har valgt at se nærmere på, hvilken positiv indflydelse en orgasme – eller flere – har på kvinder. Det skriver Huffingtonpost.com

Selvom om vi nok næppe behøver overtale nogen til at få orgasmer, så vil du måske alligevel blive positivt overrasket over, hvordan en orgasme kan hjælpe din krop på så mange måder.

Her er i hvert fald seks gode grunde til, at kvinder bør få orgasme hver dag

1. Orgasmer holder dine homoner i balance: Det er bevist, at orgasmer giver kvinder et 'boost' af både testosteron og østrogen. De hjælper også med at mindske stress, som holder dit kortisol-niveau i skak. Når kvinder få orgasme, er de (altså kvinderne) også bedre i stand til at tage 'kontrol' over deres seksualitet samtidig med, at man bliver mere selvsikker og positiv i sit seksuelle forhold.

2. Orgasmer kan regulere din menstruation: Orgasmer sender helt naturligt blod til organerne i underlivet, der dermed modtager sunde næringsstoffer. Dermed er de kvinder, der får en orgasme mindst én gang om ugen, mere tilbøjelig til at have en reguleret og sund 28-dages-periode i forhold til de kvinder, der sjældent får orgasmer.

3. Orgasmer gør dig gladere – og mere afslappet: At få en orgasme kan sende dig ind i et dybt stadie af afslappethed – ja næsten bedøvelse. Det gør, at du både har lettere ved at slappe af – f.eks. efter en stresset dag - samt har lettere ved at være glad. Orgasmer udløser nemlig en masse endorfiner – også kendt som kroppens eget morfin - og disse virker smertelindrende, afslappende og udløser behag i kroppen. De er i øvrigt også med til at gøre os trætte, hvilket leder os til næste punkt:

4. Du sover bedre: Har du fået en orgasme lige før sengetid, så sover du sikkert også væsentlig bedre bagefter. For når man har sex, gennemgår kroppen en sand fysiologiske kædereaktion. Pulsen stiger, musklerne omkring kønsdelene trækker sig sammen, pulsen dunker, blodgennemstrømningen i hjernen pumper, og generelt er man oppe i allerhøjeste gear. Når sammenlejet er slut, melder udmattelsen sig, og kombineret med udløsningen af endorfiner, der virker afslappende, opnår du en hurtigere og meget behagelig nattesøvn.

5. Du bliver gladere for din partner: Der findes næsten ikke noget bedre end at falde i søvn i din partners arme efter en brusende orgasme. Men faktisk er det også videnskabligt bevist, at orgasmer fører jer tættere sammen. Orgasmen frigiver nemlig vores ’knytte-bånd-hormon’ oxytocin fra hypofysen i hjernen, hvilket hjælper til med at øge tilliden og den følelsesmæssige tilknytning sexpartnerne imellem.

6. Orgasmer får dig til at se yngre ud: Hvis dette er rigtigt, så er det bare at komme i gang! Et studie fra The Royal Edinburgh Hospital viser nemlig, at hyppige orgasmer kan få dig til at se hele 10 år yngre ud. Vi ved ikke, om det er rigtigt, men vi håber!

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip