6 grunde til at arbejde mindre

Sådan fortæller Inc.

2015 er ved at løbe sig selv i gang, og det er nu, du kan lave forandringer i dit liv. 

Minda Zetlin er ekspert i arbejdsmønstre og medforfatter til bogen "The Geek Gap", hvor hun fortæller om samarbejdet mellem ledere og nørder.

Hun har lavet en liste over forhold i dit arbejdsliv, som du skal tage en tjekker på.

Søvn er vigtig.
-Vejen til et mere produktivt, mere inspireret og mere frydefuldt liv er igennem søvn,- sagde Adrianna Huffington i en TED talk fra 2011. Hun besvimede af træthed, og brækkede sit kindben, og prædiker nu om søvn.

Du er underkvalificeret, når det gælder.
Hvis du går træt og distraheret til et møde, så vil du være elendig til det møde. Du vil være dårlig til at genere ideer, finde kreative løsninger og værst af alt, så vil du være dårlig til at lytte til dine kolleger. Det er disrespekt, og spilder din tid og deres.

Dit humør er en lyseslukker.
Den type af at være utålmodig og irritabel ved at være overbebyrdet, vil lægge sig som en mørk sky over dig og folk omkring dig. Hvis du er arbejdstager, så vil det skade din karriere. Hvis du er selvstændig, så vil det skade dit firma.

Din beslutningsevne krakelerer.
Undersøgelser viser, at søvnunderskud ødelægger evnen til at træffe beslutninger. Som leder, så kan du ikke undvære evnen til at træffe beslutninger. Få krydset nogle opgaver af, del dem ud eller drop dem. Det vil i sidste ende gavne dig, at være fuldt koncentreret til at gøre dit job.

Sæt ikke et dårligt eksempel.
Dit arbejdsskema vil højst sandsynligt blive spejlet af dine mest ambitiøse medarbejdere. Hvilken slags ledere vil du have at de bliver? Lav ikke et arbejdsklima, hvor alle prøver at arbejde, til de falder om. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip