6 grunde til at du scorer opad, hvis du dater en omsorgsfuld person

Sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og alle andre, der er ansat i "omsorgssektoren" er en god fangst for dig, der er på singlemarkedet (og har du en derhjemme, kan det jo være, du lige trænger til at blive mindet om din gode fangst). Scoringen er god af følgende årsager:

1) Den åbenlyse grund
De er født med et omsorgsgen, der sige ’Spar Fem’. De vil være fantastiske partnere og måske en dag forældre, fordi de er født med et hjerte, der kan rumme andre mennesker, og som nyder at hjælpe, passe og pleje dem.

Kærlighed er der med andre ord nok af. 

2) De er udholdende
Hver eneste dag står de op, går på job og gør de ting, vi andre ikke orker: Passer børn eller syge mennesker i 8 stive timer – nogle gange flere, og ofte ville én af deres vagter føles som en uges arbejde for andre, der ikke magter skrigende, grædende børn, der banker med legoklodser, eller syge mennesker, der lider og har brug for hjælp til alt fra at vende sig i sengen til at tørre sig om næsen.

Omsorgspersonen hjælper dem videre i livet – og lønnen er mildest talt ikke derefter. Takken er som oftest brok og skæve arbejdstider. Det, du får ud af det, er dermed en person, der evner at holde ud og sætte sine egne behov til side for andres ve og vel. 

Læs også: Så skal der elskes: Her er månederne, hvor mænd er mest fertile

3) De er gode til at hjælpe og stå på egne ben
Når barnet kommer til skade midt under en udflugt eller patienten uventet får et tilbageslag i sin sygdom, kræver det handling og evnen til at tænke selvstændigt.

Hvis en pædagog, sygeplejerske, lærer eller sosial- og sundhedsassistent ikke har netop dé evner, holder de ikke længe i branchen. Du kan derfor roligt date en garvet omsorgsperson, for du vil aldrig få en hjælpseløs sjæl på hjemmefronten, hvis I kommer i et forhold.

4) De er frække
Selvfølgelig er der klicheen med sygeplejerskeuniformen, som mange mænd (og kvinder) ikke ville takke nej til at se en date i. Men mest af alt er de omsorgsfulde mennesker pivfrække, fordi de er selvstændige, dygtige, kærlige og aktive mennesker. De bevæger sig meget til dagligt, og de gør det kompetent. Tænk over det...

Læs også: Derfor er håndværkere de bedste kærester

5) De kan ikke chokeres så let
De er vant til at se mindre flatterende sider af os mennesker. Bræk, bæ og bussemænd kan ikke slå dem af pinden, ligesom brok, ynk og klynk heller ikke kan. Dater du en omsorgsfuld person, kan du med andre ord forvente en date med ben i næsen.

6) De er omsorgsfulde – men ikke pylrede
”Nitten” ved at date en person, der arbejder med mennesker, er, at de er typerne, som venter med at melde sig syge til sidste øjeblik. De ved, hvor deres egne grænser går – og er god til at lure andres. Hvis du er en klynker, kan du derfor forvente, at din omsorgsfulde date vil passe og pleje dig, når du er rigtig syg – men sende (eller tvinge) dig afsted med en panodil i hånden, hvis du kun klynker.

 

Dagens Gossip