6 grunde til at orgasmer er fantastiske

Orgasmer er en god ting.

Det er nok ikke en overraskelse for særligt mange, men måske lige præcis hvor gode, de er for dig, kan komme som en overraskelse.

For det er ikke kun følelsen, som den giver dig, der er godt. Det er også de mange fordelagtige ting, den gør for din krop.

Her er de 6 gode ting, som orgasmen gør for din krop:

1. Dæmper stress og smerter.
Ifølge The Independent så er orgasmer gode til at dæmpe både stress og smerter. Niveauet af oxytocin ud i blodet. Det kaldes ‘kærligheds molekylet’, og det hjælper dig med at føle dig glad, tryg og fyldt med selvtillid - og så dæmper det smerter.

2. Orgasmer bliver bedre med alderen.
Hvis du tror, det er godt nu, så har du noget at se frem til. Et internationalt studie viser, at folk mener, deres orgasmer klart bliver bedre over tiden.

Læs også: Dette sker for mange kvinder efter sex - men ingen taler om det

3. Mennesker, som får orgasmer fire eller flere gang om ugen ser op til syv år yngre ud.
Læge David Weeks, som er klinisk psykolog på Royal Edinburgh Hospital har undersøgt over 3500 mennesker. Han fandt ud af, at dem, der har flere orgasmer, ser yngre ud. Det eneste, der kunne få folk til at se endnu yngre ud, var motion.

4. En orgasme kan hjælpe dig med at sove.
Efter klimaks udgives der en cocktail af kemikalier i hjernen, som får et andet stof, melatonin, til at frigives. Det er det stof, som hjælper med at regulere ens søvn.

5. Booster dit immunsystem.
Hvis du får to eller flere orgasmer om ugen, kan du leve op til otte år længere. Det skriver British Medical Journal.

6. Øvelse gør mester.
Og hvis alle disse punkter ikke er nok, så kan du faktisk også træne dig selv til at få bedre orgasmer. Hvis du laver øvelser for dine nedre regioner, kan du, foruden at få bedre kontrol med din blære, også få stærkere orgasmer.

Så nu er der ingen undskyldninger. Bare kom igang!

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip