6 skøre ting: Det sker med kroppen, når du har massevis af sex

Hvis du er inde i en stime, hvor du dyrker en masse sex, kan der ske ting med din krop, som du ikke lige havde forudset.

Kroppen reagerer nemlig på mange måder, når du sætter dig selv i gear og for hoppet i lagnerne noget oftere.

Her er 6 mærkelige ting, der sker med din krop, når du dyrker meget sex:

1. Større risiko for urinvejsinfektion.
Urinvejsinfektionen sker ved, at penis vil indføre bakterier, som regel e-coli-bakterier, ind i skeden, og når de så arbejder sig op til blæren, kan der opstå en betændelsestilstand, siger DR. Leah Milhiser fra Stanford Medicine.

2. Sex fører ofte til mere sex.
Milhiser påpeger til gengæld også en mere positiv effekt ved at have sex. For når kvinder har gode oplevelser med sex, så får de som regel lyst til mere af det.

3. Din smertetærskel højnes.
Kvinders smertetærskel bliver højere, når de har sex. Så en god sideeffekt ved at dyrke mere sex er, at smerter bliver mindre mærkbare. Ikke mere ‘jeg har ondt i hovedet’, som undskyldning.

4. Dit G-punkt hæver og kan få dig til at ville tisse.
Selvom man allerede har tisset af efter sex, kan nogle stadig føle, at de mangle en omgang. Årsagen kan være, at ens G-pnkt hæver og putter pres på ens blære.

Sexolog og læge Dr. Jess fortæller desuden, at når man er opstemt, så sker det for nogle kvinder, at blæren bliver fyldt hurtigere.

Læs også: Ekspert: Stil et af disse 15 spørgsmål til din partner - og tænd ham med det samme

5. Sex kan gøre dig meget afslappet.
De fleste som har haft sex bliver sikkert ikke overraskede over dette punkt. Opioder og serotonin bliver frigivet i hjernen og luller dig ind i en afslappet tilstand, som kan give dig en dybere søvn.

6. Dit anus kan lære at ‘selv-smøre’
Det er ikke en læge, som står bag dette faktum, men ifølge pornoskuespillerinden Casey Calvert, så vender din krop sig til meget analsex, og man vil med tiden opleve, at blive fugtigt omkring anus ved samleje.

Læs flere skøre ting, på internet-mediet Yourtango.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip