6 små "fejl" som kvinden, du elsker og kalder perfekt, bør have

Skrevet af Sol Stoffregen

06/02/2015

Dagens topnyheder

Den perfekte partner med det perfekte udseende, det perfekte job, den perfekte svigerfamilie og de perfekte fritidsinteresser findes formentlig ikke, selvom mange gør et ihærdigt forsøg på at finde vedkommende.

Men det betyder ikke, at du er dømt til at blive ulykkelig. Tvært imod.

Læs ogsåFem grunde til skaldede mænd er mere sexede end mænd med hår

Onlinemagasinet Elite Daily taler for, at du stopper med at lede efter det umulige og i stedet ser på fejl som noget positivt, eftersom alle mennesker har dem.

Selvfølgelig er der forskel på fejl., og alle er langt fra i orden Men her er et par småfejl, som du burde søge efter, når du er på jagt efter den "perfekte" kvinde:

1. Hun holder for meget af dig. Hun tænker på dit velbefindende i løbet af dagen og træffer beslutninger ud fra, hvad der vil glæde dig. Hun vil gå langt for, at du er glad og i godt humør, fordi hun elsker, når du er glad.

Læs også: Guldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

2. Hun er lidt for længe om at gøre sig klar. Det er 30 minutter du skulle møde på arbejde, og du sidder i sofaen og kigger på din kvinde, der prøver det ene sæt tøj efter det andet. Du er ved at blive tosset over, at hun aldrig er færdig til tiden….meeen hun ser jo skøn ud, når hun er færdig med tøjkrisen.

3. Hun har altid ret. Man skulle tro, at hun kunne se ud i fremtiden. Der er ingen grund til at argumentere med hende, for hun har næsten altid ret.

4. Hun tvinger dig til at forbedre dig selv - og det tager en del tid og kræfter. Hvad enten det gælder karriere eller personlige mål er hun klar til at presse dig. Og du får ikke lov til at være doven, i stedet skal du være manden i hendes drømme, og han er effektiv og fyldt med gåpåmod.

Læs også: 6 grunde til, at du ikke skal date en mand med en stor diller

5. Hun vil altid gerne holde din hånd og kramme med dig. Uanset hvor svedende varmt det er, vil hun altid være i nærkontakt med dig, også selvom I får svedige hænder og kroppe. Men når de køligere årstider kommer elsker du hendes trang til at putte sig ind til dig, men du vil ikke indrømme det.

6. Hun forventer, at du elsker hende mere, end du nogensinde har elsket en anden kvinde. Hun vil ikke finde sig i at være den kvinde, du har elsket næstmest. Hun vil have dig med hud og hår, og alt ved dig skal være hendes. Og hun har ingen planer om at dele dig med nogen som helst.