6 små ting din elskede altid lægger mærke til ved dig

Kvinder tror, de ved alt og har styr på alle ting ned til mindste detalje, men nogle gange har kvinder lidt for høje tanker om dem selv.  ‘'

For mænd har også øjne i hovedet og evnen til at opfatte små ting i hverdagen. Og hankønsvæsener lægger ofte mærke til flere ting, end kvinder regner med.

Læs ogsåDer findes 5 slags numser: Hvilken har du?

Goodhousekeeping har samlet en liste med småting, som mænd i parforhold faktisk opfanger ved deres kvinde i al hemmelighed:

1. Nyt hår. Det kan godt være, at mænd ikke er de hurtigste til at kommentere på konens nye frisure, når hun kommer ind ad døren, men det betyder ikke, at han ikke ser det. Og nåh ja, det kan godt være, at manden ikke kan se alle forandringerne ved dit hår, hvis du både er blevet klippet, glattet eller krøllet, farvet og stylet.

2. Uden bh. Når du vælger at tage en dag uden bh, så ved din mand det godt. Han spotter med det samme, at dine bryster er lidt mere hoppende og dansende. Han håber, at hvis han ikke siger noget, så gør du det snart igen.

Læs ogsåSådan får du bumser til at forsvinde på en nat

3. Blikket. Når mænd gør noget, som kvinder synes er sødt eller betænksomt, så sender de et kærligt blik, som de tror, ingen ser. Men mænd opfatter godt blikket og aflæser det som “det er derfor, jeg er forelsket i dig, og i aften skal vi så meget have sex”.

4. Prutter. Mange kvinder tror måske, at mænd, der selv slår gigantiske stinkbomber, ikke hører de små knirkende lyde, der kommer fra dynen eller tæppet, når kvinden putter på sofaen med manden. Men selvom du slår små snigerprutter, kan han både høre og lugte dem.

5. De små ting. Mænd bliver glade, når deres partner kan huske små ting, som de har delt med hinanden. Så ved manden, at kvinden hører efter og gør sig umage.

6. Gab, gab. Når kvinder virkelig keder sig fx under en samtale eller en aktivitet, så ved manden det godt, selvom kvinden ikke direkte siger det. Og det går heldigvis begge veje.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip