6 tegn på du har en skytsengel

Hvis du tror på skytsengle, har du sikkert en ide om, hvad de er for nogle størrelser. Måske tror du, der er tale om et åndelige væsen, der passer på dig, eller at en skytsengel er en elsket afdød, der tilbyder vejledning i livet.

Men hvordan ved man, om ens skytsengel er i nærheden og holder øje?

Det har The Spirit Science flere bud på - der er nemlig en stribe tegn, der sladrer om hvornår din skytsengel er på besøg hos dig.

Læs også6 tegn på du er en meget sensitiv person

1. Du opdager pludselig en sød lugt. Hvis du ikke kan forklare en uventet sød duft, så er det nok din skytsengel, der prøver at fortælle dig, at vedkommende er nær. Duften kan sagtens være som lækker mad, duftende blomster eller en behagelig parfume.

2. Du finder en hvid fjer. Dette er et af de mest almindelige engletegn. Fjeren vil typisk dukke op på et usandsynligt sted, og siges at vise sig, når du har allermest brug for det. 

3. Dit barn ser ting, som du ikke kan se. Det forlyder, at både børn og dyr kan se skytsengle, når voksne ikke kan. Englene skal være i stand til at berolige børn og dyr. Måske smiler dit barn pludselig til nogen, som du ikke kan se, eller også kigger dit kæledyr på et bestemt sted i rummet.

Læs ogsåFå psykologens svar: Det her betyder 5 populære sexdrømme i virkeligheden

4. Du ser engle i skyerne. Det kan være en sky, der ligner en engel, men det kan også være en hjerteformet sky eller et symbol, der betyder noget for dig, i skyerne.

5. Du lægger mærke til engle-tal på tilfældige steder. Engle siges at ville forsøge at fange din opmærksomhed med engletal i helt almindelige hverdagssituationer. Det vil sige, tal, der betyder noget særligt for dig fx fødselsdage eller magiske talgentagelser såsom 333 eller 11:11.

6. Du hører dæmpede stemmer. De færreste kan tale med deres skytsengel, men det betyder ikke, at din skytsengel ikke forsøger at kommunikere med dig. Når der er helt stille, kan du måske pludselig høre dæmpede stemmer, selvom du er helt alene hjemme. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip