60-årig jomfru efterlyser elsker: Nu strømmer det ind med henvendelser fra villige pensionister

Egentlig er 60-årige Elena Milea kendt for at være en ruænsk folkesanger, men forleden fik hun stor opmærksomhed på grund af en noget speciel annoncering.

Elena fortalte i et rumænsk tv-program, at hun er klar til en elsker, efter et helt liv uden sex. Den modne kvinde, der lever som folkemusiker og gerne gå klædt i folkedragter, er nemlig jomfru. Det skriver mediet Newspunch.

- Jeg har aldrig haft seksuelle relationer fordi jeg ikke ønskede det, fortalte Elena Milea i tv-programmet og tilføjede:

Læs også: 200 kilo tung jomfru kaster kæreste gennem væg ved første knald

- Jeg har set så mange ulykkelige gifte kvinder, og jeg ville ikke ende op som dem.

De rumænske tv-seere var noget chokerede over, at den ellers så succesfulde musiker ikke havde haft succes på kærlighedsfronten, selvom der har været adskillige tilbud. Og efter sin tv-optræden er det væltet ind med tilbud fra villige mandlige pensionister, som gerne vil ændre på Elenas seksuelle erfaringer.

Men det er ikke hvilken som helst mand, Elena er ude efter, afslører hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

- Jeg vil have en mand, der ikke er fed og som heller ikke er jaloux, fordi jeg har set jalousiskab i min søsters familie, forklarer Elena Milea og tilføjer:

- Han skal tro på gud, tage sig af mig og ikke lyve eller være falsk.  

Efter tv-programmet forleden, blev den rumænske tv-kanal kimet ned af interesserede mænd, der ville have Elenas telefonnummer.
 

 

Dagens Gossip