600 procent stigning på tre år i danskere på vandlandsferie

Skrevet af Elo Christoffersen

11 år siden

|

06/05/2013

Dagens topnyheder

På bare tre år er andelen af danskere, der vælger hotel med eget vandland på ferien steget 600 procent, fra 2100 i 2010 til over 15.000 i 2013. Tendensen er i stadig kraftig vækst.

- Familier med børn har for alvor opdaget hvor nemt og underholdende, det er at holde ferie på et hotel med eget vandland, fordi de større børn boltrer sig i vandlandet, mens de mindre børn kan hygge sig på stranden eller poolen med mor og far. Desuden er vandlandet ganske gratis, og kan bruges så meget, man orker, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour har 14 Splashworld hoteller, hvor vandland er en del af hotellet til gratis afbenyttelse. Det er primært børnefamilier med større børn fra 8 år, der søger denne type hotel, og de mest populære destinationer for de vandelskende er Rhodos, Cypern, Alanya, Gran Canaria og Egypten.

- Det er en ferietendens, der vokser hurtigt, og den hænger sammen med den store efterspørgsel på skræddersyede hoteller i det hele taget. Folk vil i stigende grad have hoteller, der er målrettet netop dem, slutter Stig Elling.