63-årig mand fundet dræbt i Esbjerg - sønnen er sigtet

En 63-årig mand er søndag fundet dræbt på sin bopæl i det nordlige Esbjerg, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet tog ud til mandens hjem efter at have modtaget en anmeldelse fra en bekymret mand, som ikke kunne komme i kontakt med den 63-årige.

- Anmelderen er en bekendt af den forurettede, fortæller vicepolitiinspektør Bent Thuesen til Ritzau.

Politiet mener, at manden har været udsat for en forbrydelse, og man har anholdt hans 21-årige søn. Sønnen er blevet sigtet efter straffelovens paragraf om manddrab.

- Sønnen var til stede i huset, og de omstændigheder, som vi finder liget under, gør, at vi har valgt at rejse sigtelse for drab, fortæller Bent Thuesen.

Sønnen bliver mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg, hvor en dommer skal tage stilling til, om der er grundlag for at varetægtsfængsle den 21-årige.

Politiet oplyser søndag aften, at der fortsat er mange uafklarede omstændigheder i sagen. Derfor vil anklagemyndigheden mandag forlange, at grundlovsforhøret bliver afholdt for lukkede døre.

Dommeren kan vælge at lukke dørene til retsmødet, hvis hensynet til politiets videre efterforskning af sagen kræver det.

Politiet oplyser desuden, at man netop af hensyn til efterforskningen på nuværende tidspunkt ikke ønsker at give yderlige oplysninger til offentligheden om sagen.

- Jeg har ikke så meget mere at tilføje på nuværende tidspunkt, lyder det fra Bent Thuesen.

Politiets teknikere skal nu i gang med at granske eventuelle spor fra gerningsstedet, og liget af den 63-årige skal obduceres med henblik på at fastslå omstændighederne omkring hans død.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip