65-årig taxichauffør er død efter overfald

En 65-årig taxichauffør er død, efter at han natten til fredag blev gennembanket af to mænd på Herbergvejen i Brønshøj i København, oplyser efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Tommy Keil i Københavns Politi.

Politiet har anholdt tre mænd, der bliver fremstillet i grundlovsforhør senere lørdag. Politiet vil krævede lukkede døre.

Politiet modtog anmeldelsen om overfaldet fredag klokken 00.23.

Chaufføren blev under overfaldet slået med en ukendt genstand, og han fik voldsomme skader i hovedet. Han blev kørt direkte til Rigshospitalet, men kvæstelserne var så alvorlige, at hans liv ikke stod til at redde.

Ifølge politiet havde de to mænd bestilt vognen. Da den nåede frem til Herbergvejen, overfaldt de chaufføren og tog to punge og en mobiltelefon.

Natten til lørdag blev endnu en taxichauffør overfaldet i København. Overfaldet skete i Kompagnistræde, hvor chaufføren blev stukket med en kniv flere steder på kroppen og er blevet udsat for både slag og spark, oplyser politiet.

Chaufføren bliver behandlet på hospitalet, men er tilsyneladende uden for livsfare.

To mænd på henholdsvis 26 og 27 år er anholdt og bliver også fremstillet i grundlovsforhør senere lørdag.

Overfaldet skete i Kompagnistræde, og politiet har afhørt flere vidner i sagen. Betjente har også talt kort med den 39-årige chauffør.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip