65-årige Anna Dorthea Paludan er stadig forsvundet

Den 65-årige Anna Dorthea Paludan fra Rungsted Kyst er stadig forsvundet. Den demente kvinde forlod i weekenden sit hjem på plejehjemmet Louiselund og er ikke set siden.

Nordsjællands Politiet offentliggjorde søndag et billedet af den efterlyste kvinde i håb om, at nogen havde lagt mærke til hende.

- Vi har fået enkelte henvendelser, men indtil videre har det ikke ført til noget. Derfor har vi nu udvidet eftersøgningen til flere politikredse, og vi har kontakte eksterne aktører som for eksempel DSB, fortæller Bruno Witting-Hansen fra Nordsjællands Politi til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Anna Dorthea Paludan er dement, men i stand til at bevære sig rundt med bus eller tog. Men hun er ikke klar over, hvor hun bevæger sig hen.

- Heldigvis har vi det gode vejr med os, så det ikke i første omgang er et problem, hvis hun opholder sig udenfor, siger Bruno Witting-Hansen.

LÆS OGSÅ: Godt Nyt: Anna Dorthea Paludan fundet i live

Den forsvundne kvinde har tilknytning til Fyn, og derfor har man også involveret Fyns Politi i sagen. Man er også ved at undersøge, hvilke andre steder hun kunne tænkes at opsøge.

Hun er 65 år, ca. 170 centimeter høj, spinkel af bygning, har brunt hår, og er iført en kortærmet bluse med fugle- og blomstermotiv, samt mørkegrå joggingbukser og sorte sko med glimmer.

Har du set Anna Dorthea Paludan bedes du ringe til Nordsjællands politi på telefon 114.

 

 

Dagens Gossip