66-årig pilot talte i telefon med hustru inden styrt

Et ultralet fly er torsdag eftermiddag styrtet ned ved Sønder Vorupør i Vestjylland, og flyets 66-årige pilot har mistet livet. Ved styrtet brød flyet i brand.

- Den 66-årige mand var alene i flyet, da det styrtede. Han var formentlig på vej til at lande, da det styrtede ned og brød i brand, siger vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Politiet vil nu forsøge at klarlægge årsagen til styrtet.

I den forbindelse kan den afdøde pilots hustru sandsynligvis være til hjælp. Hun overværede nemlig den tragiske hændelse.

- Hans 62-årige hustru stod og så sin mand flyve, siger Jens Claumarch.

Ifølge vagtchefen var den 66-årige i telefonisk kontakt med sin kone oppe fra flyet.

- Han har været i luften det meste af dagen og har blandt andet fløjet ind over deres ejendom en tre-fire gange, siger vagtchefen.

- Han ville have sin hustru til at observere, om næsehjulet var i orden. Her siger han, at han vil flyve op til lufthavnen i Thisted, men kort efter høres et højt brag, og hun ser, at flyet styrter ned, siger Jens Claumarch.

Flyet styrtede ned i nogle klitter syd for et sommerhusområde i Sønder Vorupør, som ligger cirka 15 kilometer syd for Klitmøller. Ulykken skete omkring klokken 13.

Torsdag eftermiddag er politiets kriminalteknikere ankommet til ulykkesstedet for at foretage undersøgelser. Flyet bliver desuden transporteret væk i håb om, at en nærmere granskning af vraget kan vise, hvorfor flyet styrtede ned.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip