68-årig overlever skuddrama: Blev skudt i soveværelset

Lægerne på Rigshospitalet i København gav i weekenden grønt lys til, at politiet kunne afhøre den 68-årige mand, der for to uger siden overlevede et skuddrama i Rønne, hvor to personer blev dræbt, oplyser TV2 Bornholm.

- Den 68-åriges forklaring stemmer ganske overens med det hændelsesforløb, vi selv har kortlagt og fundet frem til via tekniske undersøgelser på gerningsstedet, fortæller vicepolitiinspektør Peter Jørgensen til TV2 Bornholm.

Den 68-årige har forklaret, at han vågner om natten ved, at der bliver råbt ukvemsord i det mørke soveværelse, hvor han overnatter hos den 61-årige dræbte kvinde, Anne Grethe Due.

Da han forsøger at stige ud af sengen i mørket, bliver han ramt af to skud, som den 55-årige gerningsmand, Kenn Holm, affyrer med sit oversavede jagtgevær.

Kort efter affyrer han endnu to skud - denne gang mod den 61-årige kvinde.

Herefter flygter gerningsmanden fra soveværelset og tager livet af sig selv.

Skyderiet fandt sted i et parcelhus i Rønne. Bornholms Politi fik anmeldelsen klokken 04.41 3. marts, og da betjente kom frem til adressen, kunne de konstatere, at en mand og en kvinde var blevet dræbt af skud.

Ifølge politiets teori var der tale om et jalousidrama.

Da gerningsmanden er afgået ved døden, kommer der ikke noget retligt efterspil i sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip