7-årig dreng efterladt i værelse med rotter og slanger

En gruopvækkende sag om en toårig drengs dødsfald tog en ny, dramatisk drejning, da en syvårig drengs videoafhøring blev afspillet i retten.

I sagen er Nyomi Fee og hendes partner Rachel Trelfa anklaget for mord på den toårige søn Liam Fee, men nu er der dukket grimme anklager frem om mishandling af en syvårig. Det skriver The Sun.

Drengen blev passet af parret. Til politiet fortalte han i en videoafhøring, at han var blevet bundet nøgen til en stol, så han ikke kunne bevæge sine arme. Her blev han efterladt natten over.

- Det var mørkt, og jeg er mørkeræd, sagde drengen på videoen.

Han fortalte videre, at der i rummet, hvor han blev bundet fast til stolen, var et terrarium med en slange. Nyomi Fee pegede ifølge drengen på slangen og sagde, at den spiste uartige, små drenge.

Drengen blev desuden tvunget til at spise sit eget opkast, ligesom den 28-årige kvinde ifølge drengen skal have vist drengen en slags boremaskine og have sagt, at den blev brugt til at skære tissemænd af med.

Ifølge drengen blev han også tvunget til at stå nøgen under en iskold bruser som straf for at have tisset i sengen.

Læs også: Pædagog arrangerede slåskampe mellem vuggestuebørn - nu er hun dømt for mishandling

Ud over anklagen om mord på en toårig dreng - som parret siger blev begået af en skoledreng - er de nu tiltalt for en stribe tilfælde af børnemishandling mod børn, de har haft i deres varetægt.

Retssagen fortsætter.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip