7 sexstillinger som mænd faktisk hader

Det lyder måske mærkeligt, men det er faktisk nogle stillinger, som mænd bestem ikke bryder sig om, når de har sex.

Det skriver bloggeren Amanda Chatel på yourtango.com efter at have spurgt mænd, hvilke stillinger de helst vil undgå.

Her kan du læse, hvilke sexstillinger der er tale, om hvorfor de er knapt så glade for dem.

1. Sex mens man står op

- At have sex mens man står op med ansigterne mod hinanden  er alt for meget arbejde for alt for lidt nydelse. Medmindre man er overnaturlig stærk og pigen kun vejer 40 kilo, så er det ikke sjovt, siger 35-årige Gordon.

2. For voldsom ridning

- Jeg elsker, når kvinden sidder oven på mig, og hun ved, hvad hun skal gøre. Men intet skræmmer mig mere, end når kvinden begynder at ”hoppe op og ned” mens hun er øverst. Så frygter jeg, at hun kommer forkert ned over min penis, og den brækker, siger 29-årige Matthew

3. Når hun sidder på ansigt

Jeg elsker at gå ned på en pige, men jeg bryder mig bestemt ikke om, at hun sidder på mit ansigt. Det er svært at trække vejret på den måde, siger 32-årige Henry.

Læs også: 5 grunde til at have sex med din mand HVER aften

4. Når man ligger i ske

- Jeg hader at have sex, når man ligger i ske skeen position. Det er en akavet situation fr begge (især hvis man er nogenlunde samme højde). Og hvad gør man lige med armene? Værste af alt, jeg kan lige forestille mig, hvordan det må se ud. Det gør bare det hele så komisk, at jeg ender med at miste fokus og grine i stedet, siger 30-årige Stuart.

5. Ridning med ryggen mod manden mens hun læner sig tilbage

Det er bestemt ikke godt, når hun sidder oven på mig med ryggen til mig og begynder at læne sig tilbage. Så bliver jeg bange for, at min penis vil ryge ud. Og jeg gider ikke bruges som en madras, mens jeg stadig er inde i hende, siger 29-årige Michael.

6. Missionær

"Det er bare kedeligt. Selvom jeg kan lide at se hendes ansigt, gør den stilling ikke noget godt for mig. Jeg kan aldrig komme i missionær, så jeg lader hende nyde det fra den position, og derefter går jeg videre til en anden, som jeg bedre kan lide, siger 27-årige Nic.

7. Alt der er for kompliceret

Alt i alt er alle fyrene enige i, at sexstillinger helst ikke må være for komplicerede eller minde om noget fra en Karma Sutra-bog.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip