7 spørgsmål du aldrig behøver at stille manden, som elsker dig

Det vigtigste i et forhold er at kunne udtrykke sig og føle sig forstået.

Har du fundet den eneste ene, er der derfor en række spørgsmål, der burde være overflødige, hvis han er den rette for dig. 

1) Elsker du mig?
Det bør være en selvfølge, at han elsker dig. Også selvom han ikke siger det højt hele tiden. Elsk hinanden, og husk at vise hinanden jeres kærlighed, mens I kan. Alt andet vil I fortryde.

2) Hvem er lækrest – din eks eller mig?
Mindreværdskomplekser bør ikke være et problem i et sundt forhold. Ekskæresten er fortid, og du skal ikke føle, at du bliver målt op imod hende eller andre. Elsker han dig og du ham, bør alle andre være ligegyldige – uanset hvor mange deller og rynker, du synes, du kan finde på dig selv.

3) Gør jeg dig glad?
Spørgsmålet bør kun have et svar. Og derfor er det ligegyldigt at stille det i et sundt forhold.

4) Er jeg den bedste, du har haft sex med?
Elsker han dig, er han tilfreds eller også bør I have modet og kærlighed nok til hinanden til, at I tør sige, hvad I gerne vil prøve af nye ting eller eventuelt ændre på. Begge parter bør være tilfredse og afslappede i hinandens selskab og ikke være nødt til at måle præstationer op mod tidligere partneres.

5) Er jeg det værd?
Alle parforhold indebærer kompromisser. Du har opgivet nogle ting og ændret dig lidt for ham, og han for dig. Du bør ikke bryde hovedet med tanker om, hvorvidt du er det hele værd. I bør begge være det værd for hinanden. 

6) Hvorfor tager vi ikke bare næste skridt nu?
For tidlig snak om børn, bryllup, huskøb har det med at skræmme nogle mænd væk. Og selvom mange kvinder godt kan lide at drømme om en fremtid med den mand, de elsker, er det værd at overveje, om det pinedød er nødvendigt at tage snakken om, hvad vores kommende barn skal hedde, eller hvem der skal med til brylluppet.

Stresser du over det, stresser du også ham. Nyd tiden sammen – især hvis I er nyforelskede. De rette trin bliver taget, når I begge er klar til det, og så kommer det helt naturligt.

7) Vil du elske mig for evigt?
Det er et spørgsmål, ingen kan svare endegyldigt på. Men det skal føles sådan, og derfor være overflødigt at skulle spørge om det. Uanset rynker, deller, småskænderier eller hårde tider, holder I sammen, og har du fundet den rette, er spørgsmålet derfor ikke nødvendigt.

Har du fundet den perfekte mand? 

 

Dagens Gossip