7 tegn på, at du dater en mand, ikke en dreng

14/09/2015 14:28

Redaktionen

Nyheder

Mest læste i dag

Han er moden, velovervejet og ved, hvad han gør. Her er syv tegn på, at ham, du dater, er en rigtig mand.

1. Hans lejlighed ligner faktisk et rigtigt hjem.
Hans hjem ligner ikke en ungkarlehybel, eller en losseplads. Det ligner faktisk et helt almindeligt, præsentabelt hjem. Det er ikke væsentligt, at han har dyre møbler, eller bor for sig selv - men det er et plus, hvis du kan se gulvet.

2. Han kan tage vare på sig selv.
Uanset, hvad der sker, kan han håndtere situationen selv. Han har ikke brug for at blive båret hjem efter en våd aften i byen, eller at hans mor kommer forbi og fylder køleskabet op.

3. Han har sine prioriteter i orden.
Han ved, hvad han vil have ud af sit liv og forstår at prioritere det, der betyder mest for ham.

Læs mere: 6 grunde til, at rigtige mænd ikke er utro

4. Han støtter og opmuntrer dig.
Han ønsker, at du skal opnå dine mål, han tror på, at du kan - og ikke mindst, så støtter han dig i de valg, du træffer i livet - store som små.

5. Han erkender det, når han tager fejl.
Han er ikke bange for at tabe ansigt, men stor nok til at stå ved det og indse, når han har taget fejl. Han erkender, at det er menneskeligt at fejle - og det gælder for jer begge to.

6. Han kan gro et skæg.
Er der noget mere mandigt end en mand med et flot, velplejet skæg? Eller en mand med skægstubbe? Okay - man kan selvfølgelig godt være meget mandig uden skæg - men skægvækst er altså vældigt maskulint.

7. Han har styr på sit liv.
Han har et job, et hjem, måske endda en bil. Han tjener sine egne penge, har et velfungerende socialliv og glad og tilfreds med sin tilværelse.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: