7 ting du vil fortryde, du har brugt tid på i 30’erne

Der er mange ting, som kommer til at fylde på en anden måde, når man når 30’erne.

Hvis man vil undgå de værste fejl, så kan man få gode råd fra folk, som har deltaget i en debat på det sociale medie Reddit under emnet; “Hvad fortryder du ved dine 30’ere?”

Her er nogle af de ting, man kan fortryde ved 30’erne:

1. Ting du “burde”.
“Burde” er et forfærdeligt et ord, som du ikke skal lade dig styre af, bare fordi du er kommet i 30’erne. Nogle ligger under for, at de “burde” få børn, “burde” købe et hus eller burde være gift.

2. Ikke at have brugt mere tid med dine forældre.
Ligesom du bliver ældre, så bliver dine forældre også ældre, og når man har travlt med at skabe karriere, bygge hus eller passe hobbyer kan man komme til at glemme, dem som altid har været der.

3. At lave for mange ting, så det hele bliver overfladisk.
Nogle gange er det bedre at dedikere sig lidt mere, skære fra og på den måde kunne være der 100 procent, når man endelig har valgt at bruge sin tid på et projekt af en slags - selv hvis det projekt hedder at skabe en familie.

Læs også:Kantineleder fyret: Gav mad til børn uden penge

4. At fokusere på bedrifter og materielle ting i stedet for relationer og mennesker.
En klog mand sang en gang: “All you need is love,” og det kan være et klogt mantra. I hvert fald kan man sagtens fortryde at have jagtet overfladiske præstationer og materielle ting i stedet for at fokusere sin energi på familie og venner.

5. At have for høje ambitioner.
Det er nemt at fortryde at have haft ambitionen om at være den bedste forælder nogensinde, når man indser som 40-årig, at man burde have sagt til sig selv “jeg vil prøve at være et godt menneske hver dag og acceptere, når tingene så går galt, eller jeg begår en fejl. Jeg er kun et menneske.”

6. Ikke at rejse mere.
Det kan mange sikkert sige, om de fleste perioder i deres liv. Men ikke desto mindre er det noget, mange fortryder ved deres 30’ere. Så måske er det værd at bide mærke i for dette årti som såvel de fleste andre i ens liv.

7. Gå for meget op i, hvad andre tænker.
Det er en disciplin, man lige så godt kan træne fra et tidligt tidspunkt i ens liv. Jo ældre man bliver, desto mindre bekymrer man sig om andres meninger, og det medfører en følelse af frihed.

Alt i alt er 30’erne ofte et årti, hvor man ligger grundstene til resten af ens liv og for at spare sig selv for de værste knubs og udfordringer, kan det være en god idé at lære af andres erfaringer.

Se resten af de ting, som folk fortryder ved deres 30’ere her.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip