7 ting kun tynd-fede personer forstår

Du er ikke overvægtig, men din krops fedtmasse er alligevel så høj, at det har konsekvenser for helbredet. Denne beskrivelse dækker over såkaldte tyndfede personer.

Måske er du ikke selv tyndfed, men du kender helt sikkert nogen, der er det. Og disse personer kan formentlig nikke genkendende til den amerikanske blogger, Christopher Hudspets erfaringer med at være tyndfed.

Læs også: 6 mærkelige fakta, du sikkert ikke vidste om sex

Christopher Hudspet er typen, der lidt for sjældent går i fitnesscentret og lidt for tit i buffet'en. Her er  et par af de udfordringer, som han slås med på grund af sin tyndfede krop.

1. Tøj i størrelse medium er din nemesis. Det er for stramt, fremhæver hver delle, rynke og sprække. Og tøj i størrelse large er for løst.

2. Du tøver med at shoppe tøj i en størrelse større, for du er sikker på, at alt hvad det kræver, for at passe din garderobe igen, er en fornuftig måned med træning og ordentlig kost.

3. Dit personlige slogan er noget mellem linjerne på: Jeg har lige spist, men jeg er stadig sulten.

Læs også: Tre gode råd: Sådan slipper du af med dobbelthagen

4. Ingen har tolerance/forståelse for, at du klager over din krop, fordi du er ikke åbenlyst overvægtig. Og folk tager dig for at være en modbydelig person, der fisker efter komplimenter.

5. Dit fedt elsker at samle sig det samme ubelejlige sted, hvor du absolut ikke ønsker det - fx mave. lår og ansigt. 

6. Straks efter træning vil du kigge dig i spejlet, fordi du håber, at der er kommet et sæt mavemuskler eller svulmende biceps. Men det er der ikke. Dog tænker du, at det er muligt og derfor værd at tjekke.

7. Du er ikke immum over for en dobbel, tredobbel eller endda firdobbelt hage.

 

Dagens Gossip