7 ting mænd desværre tænker under sex

For tyk, for spinkel, for lille, et utilstrækkeligt brystparti, en grim numse, bollehåndtag eller grimme lår. 

Disse syv ting er nogle af de ting, mænd er utilfredse med og derfor forsøger at gemme for deres partner, når de har sex.

Ofte hører vi, hvordan kvinder føler sig gjort til objekter eller føler sig usikre på dem selv som følge af visse samfundsidealer for, hvornår en kvinde er attraktiv, men usikkerheden omkring kropsformer gælder desværre også for mænd. Det viser et omfattende, amerikansk studie.

- Vi analyserede 116.356 mænds svar fra fem forskellige stater. Mellem 20 og 40 procent af mændene svarer, at de føler sig utilfredse med sig selv – deres fysiske fremtoning, vægt og/eller muskelformer og størrelser, siger David Frederick, der er psykologiprofessor og en af forskerne bag studiet ved Chapman Universitet.

20 procent af hetroseksuelle mænd gemmer endda visse kropsdele fra partneren, når de har sex.

Studiet er publiceret i det videnskabelige magasin ‘Psychology of Men and Masculinity’. Det viser desuden, at mænd tænker meget over, hvordan deres omgivelser ser på dem.

- Størstedelen af mændene svarede, at de følte sig dømt på deres udseende, og at de sammenligner sig selv med andre mænd, de er sammen med, i sociale aktiviteter, uddyber David Frederick.

Mændene svarer også, at de føler sig gjort til objekter, og at de mærker et pres fra medierne og gennem den sammenligning, de selv laver, når de altså ser andre mænd.

Fem procent af de hetroseksuelle mænd havde helt undgået at have sex den sidste måned på grund af deres tanker, mens 19 procent af homoseksuelle mænd havde gjort det samme.

23 procent af mændene overvejer at få en operation som følge af utilfredsheden, og 10 procent føler et pres fra deres partner, der vil have dem til at tabe sig.

Læs også: 11 grunde til at store mænd er de bedste kærester

Læs også: Derfor er mænd med store maver bedre elskere

 

Dagens Gossip