70 kilometer lang biljagt: BMW-tyv stoppet med sømmåtter i Skanderborg

Politiet måtte onsdag aften lægge sømmåtter ud for at sætte en stopper for en vild biljagt, der var foregået over 70 kilometer fra Viborg til Skanderborg.

En 24-årig mand fra Sjælland kiggede ved 17.30-tiden interesset på en BMW 535 hos Lindholm Biler i det sydlige Viborg. Pludselig forsvandt både mand og BMW, selv om personalet ikke havde udleveret nøglen til bilen.

- Personalet skynder sig at køre efter biltyven, og politiet bliver herefter involveret og fortsætter eftersættelsen, oplyser Poul Østergaard fra lokalpolitiet i Viborg til Dagens.dk.

Biljagten fortsatte hele vejen til Skanderborg, hvor det ved 18-tiden lykkedes Østjyllands Politi at stoppe BMW'en ved hjælp af sømmåtter. Den 24-årige biltyv forsøgte kortvarigt at stikke af til fods, men blev hurtigt indhentet og anholdt.

Det viste sig, at biltyven havde en kopieret nøgle til BMW'en, lige som han formentlig var påvirket af stoffer. Han er også efterlyst i forbindelse med sager i både København og udlandet. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip