72-årig franarret kontanter ved hæveautomat i Køge

Tricktyve fik tirsdag formiddag listet 3000 kroner fra en 72-årig mand i Køge. Manden havde netop hævet pengene i automaten ved Ølbycenter, da han blev kontaktet af tre mænd.

Den ene tricktyv havde 200 kroner i hånden og foregav, at den 72-årige havde tabt den. Mens manden med 200-sedlen distraherede offeret, stjal en af den andre pengene fra automaten og selve hævekortet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Da den 72-årige opdagede, hvad der var sket, var tyvene allerede på vej væk i hver sin retning, men et vidne kom manden til undsætning. Sammen lykkedes det dem at tilbage tilbageholde en af tyvene, men da vidnet kontaktede politiet, fik tyven vristet sig løs og stak af i retningen af Ølby Station.

Flere patruljer ledte efterfølgende uden held efter tyvene i området.

Den end tyv beskrives som cirka 30 år, 165-170 centimeter høj, almndelig af bygning og af østeuropæisk oprindelse. Han var iført sort strikket tophue, grå halvlang jakke, mørke bukser og brune støvler. Han medbragte en sort pung med mange penge i og talteengelsk til offeret.

Den anden tyv beskrives som 45 til 50 år, cirka 175 centimeter høj og østeuropæisk af oprindelse. Han var iført mørk jakke, blå bukser og hat.

Den sidste tyv var en ung mand, cirka 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Der er ingen beskrivelse af hans tøj, men han havde en spændstig og let hoppende gang.  

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip