73 vil være kulturhovedstadsdirektør

Mandag udløb ansøgningsfristen for de to direktørstillinger i fonden Aarhus 2017, der står bag Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad. I alt 73 personer fra flere europæiske lande har søgt stillingerne som henholdsvis administrerende direktør og programdirektør.

- Jeg er rigtig glad for det store ansøgerfelt. Det vidner om en enorm interesse for to meget vigtige stillinger. Det er dejligt at se, at stillingerne også har vakt stor international interesse, det understreger det europæiske potentiale, siger borgmester i Aarhus og formand for Fonden Aarhus 2017 Jacob Bundsgaard (S).

Bredt spektrum af ansøgere
I alt 30 udlændinge har søgt de to stillinger. 9 har søgt stillingen som administrerende direktør, 8 har søgt programdirektørstillingen, mens yderligere 13 personer har lagt billet ind på begge stillinger. Blandt ansøgerne er der 20 kvinder og 53 mænd.

- Der er tale om et spændende internationalt felt med kvalificerede ansøgere fra både ind- og udland. 73 ansøgere er stort felt, og det understreger, at der er tale om to helt unikke stillinger, siger direktør i Mercuri Urval Tina Overgaard.
Mercuri Urval går nu i gang med at sammenholde ansøgernes kvalifikationer med de i stillingsopslagene stillede krav. Herefter udvælges relevante ansøgere til første samtalerunde, der finder sted i slutningen af januar.
 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip