76 hospitalsforskere skal granskes for snyd

76 forskeres udgifter skal granskes dybere, og samtidig skal revisionen se på hjerteafdelinger på Gentofte og Glostrup Hospital.

Sådan lyder konklusionen fra Region Hovedstadens eksterne revisorer, der netop har afsluttet brugen af eksterne forskningsmidler på Hjertecenteret på Rigshospitalet, skriver Region Hovedstaden i en pressemeddelelse.

Revisionen begyndte arbejdet efter flere sager om forskere, der har brugt eksterne forskningsmidler på Hjertecenteret på Rigshospitalet.

Siden har revisionen endevendt mere end 500 forskningskonti og anbefaler, at 76 ud af 177 forskeres udgifter på Hjertecenteret skal granskes dybere af Region Hovedstadens administration sammen med Rigshospitalet.

Der er ifølge Region Hovedstaden tale om bilag, hvor der ikke er "tilstrækkelig dokumentation for brugen, eller hvor det umiddelbart ser ud til, at pengene ikke er brugt i overensstemmelse med reglerne".

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip