8 grunde til at date en hudløst ærlig kvinde

1) Hun slår dig ikke i hovedet med gamle fejl og mangler
Såkaldt pigefnidder er spild af tid. Hvad du sagde af irriterende ting for et år siden, eller hvad en af hendes veninder gør eller ikke gør forkert, er totalt ligegyldigt for hende.

Hvis hun har et problem, så tager hun det opløbet – og hun henvender sig direkte til den person, det handler om. Sandheden vejer mere end hensynet til sårede følelser. Til gengæld er alting også glemt og tilgivet, når svesken er lagt på disken, og I kan allesammen komme videre. Slut bom, aaahh, hvor dejligt.

2) Du kan slappe heeelt af
I samme tråd ved du, at du ikke skal grave i flere timer og dage for at finde ud af, om der er noget galt – og hvad det er. Kortene er lagt på bordet, og så kan du handle derefter.

3) I får et mere lige forhold – og mere sex
Hvis du ikke gider hjælpe til derhjemme med opvasken, støvsugningen eller at købe ind, så får du at vide, at du skal droppe den fedladne attitude og komme i gang.

Hvorfor er det godt?, spørger du måske dig selv; jo, blandt andet fordi at mænd, der hjælper til i hjemmet, får mere og bedre sex ifølge dette studie

Læs også: 10 grunde til at date en ældre mand

4) Hun bliver en genial mor
Hun er stædig, ja. Men hendes stålsatte måde at gebærde sig på er også et godt eksempel for andre, herunder eventuelt kommende børn, der vil vokse op med en mor, som tør stå ved sine meninger – også i modvind, og som tør sige til andre, hvis de opfører sig åndssvagt. Høj, lav, tyk og tynd; alle får at vide, at de skal opføre sig ordentligt; rejse sig for den ældre dame i bussen, droppe at springe over i køen i Netto, og generelt bare opføre sig pænt.

5) Du kan ikke narre hende
At hun er direkte betyder oftest også, at hun forventer, at du også er det. Hun har en lav tolerance for bullshit, så bare lad være.

6) Der er mere af det gode i forholdet
Sex er godt. Og det er din gryderet måske også. Og hun er ikke bange for at bede dig om nogle af delene.

7) Det kan blive pinligt, men også røv sjovt
En direkte kvinde er ikke bange for at komme med festlige detaljer om, hvorfor jeres sexliv ikke lige funger for tiden - hun har svamp, du gider ikke lige knalde eller hvad det måtte være. Hun kan også finde på at underholde venneparret med, hvor åndssvagt ånssvagt dårligt hendes forhold er til svigermor eller ekskæresten. Måske er det mega akavet i øjeblikket, hun fortæller det... Men også ret sjovt - på sigt.. 

Læs også: 8 grunde til at date en sarkastisk kvinde

8) Hun hverken trygler eller trumfer
Hun vil aldrig trygle dig om noget som helst, for hun ved, at hun er mere værd end det. Omvendt kan hendes direkte facon måske misforstås som en matrone-adfærd, men tag ikke fejl; hun har et hjerte af guld, og netop derfor ser hun en direkte adfærd som mere ærlig og nødvendig i sit forhold til andre. Det handler ikke om at såre, trumfe eller provokere dem for enhver pris, men hvorfor pakke et vigtigt budskab ind?

Note til dig: Det kræver, at du er en rigtig mand
En direkte kvinde kan være temmelig angstprovokerende at date – hun siger sine meninger højt, og hun trækker sjældent i land. Der vil opstå øjeblikke, hvor ingen af jer har ret eller tager fejl, og der vil hun sjældent holde sig tilbage fra at holde på sin mening.

Derfor kræver det en viljestyrke, en selvtillid og en god portion humor at date en kvinde, der sjældent bakker ud af en diskussion, og som taler meget åbenhjertigt om jeres forhold – men det er hele “arbejdet værd”, da du også får en sjælden ærlighed og no-bullshit-attitude med fra hende i et forhold.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip