8 nye ting, du SKAL prøve sammen med ‘doggy style’

At blive taget bagfra er for mange par en af de mere brugte sex-stillinger.

Manden kommer langt op i sin partner, og der er fri leg til at blive lidt mere dyriske.

Men ligesom med mange andre stillinger, så kan den også gå hen og blive hverdag, og derfor kan det være en god idé at forny den gamle kending.

Mediet Women’s Health er kommet med nogle bud på, hvad man kan gøre i kombination med stillingen.

1. Rejs dig op.
Kvinden på alle fire er den klassiske udgave af stillingen, men man kan give sine knæ en hvilepause ved at stille sig op og lade den modtagende part læne sig op af en væg.

2. Brug puder.
Det er små forskelle, som kan betyde en helt anden fornemmelse. Hvis man for eksempel putter nogle puder under kvindens underliv, så kan den nye stilling få det til at føles helt anderledes.

3. Påklædt for den vilde følelse.
Hvis man tager en tur med tøj på, så kan det føles lidt mere vildt og ikke så planlagt. Kvinden kan eventuelt tage sig en tur med kjole på, hvor hun løfter op i skørtet.

4. Giv en hånd med.
Det er nemt at komme til mange af de gode steder i denne stilling. Udnyt muligheden og lad kvinden i samlejet bruge fingeren på sig selv, eller manden kan kæle for brysterne.

Læs også: 6 trælse ting, der sker, når du slikker hendea

5. Tag en ‘omvej.’
Igen er det en hel oplagt stilling, hvis man tør at kaste sig ud i et analt 'eventyr.' Det er dog en god idé at skifte kondom, når man skifter form for sex, så der ikke sker nogen forurening. Derudover skal man tage det meget roligt, hvis det er første gang, så det ikke bliver ubehageligt.

6. Romantisk ‘doggy-style’.
Nogle gange er der tendens til, at ‘doggy-style’ er den vilde udgave af sex. men man kan forny den ved at gøre den mere lidenskabelig. Man kan for eksempel prøve en omgang, hvor man ligger i ske eller tage et varmt bad imens.

7. Bliv højrystet.
Det dyriske ved denne stilling gør det oplagt at larme lidt mere. Og her skal kvinden ikke være bange for at se fjollet ud i ansigtet.

8. Se jer selv an.
Men hvis man ikke er bange for at blive set, så kan det være helt pirrende at tage en tur foran et spejl. Nyd synet af jer selv i et ophedet øjeblik.

Det er bare med at komme i gang med at prøve sig frem, så man kan variere den gamle afholdte kending.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip