8 tegn på at du faktisk er i et seriøst forhold

Alle, som har prøvet at have et længevarende kæresteforhold, kender skiftet. Man går fra de supersøde beskeder til beskeder, der handler om rester i køleskabet og hvor meget chokolade, der skal slæbes hjem fra supermarkedet. 

Der er selvfølgelig de åbenlyse tegn, som at møde svigerforældrene eller købe usexet undertøj sammen, men der er også de små tegn. De der små hverdagsting, som vi nogle gange overset, men som faktisk er de vigtigste. 

Læs også: 2014 blev et rekordår for skilsmisser: Så mange kastede håndklædet i ringen

1. Din kæreste er generelt styr på sit liv.

Denne har typisk et job og kan sagtens betale for den dyre kaffe fra Starbucks. Din kæreste er ikke et barn mere, og har vænnet sig til livets udfordringer. Derfor er han/hun også med de forpligtelser, der følger i et forhold. 

2. Jeres samtaler er gået fra flirty til det praktiske. 

Nu er der ikke så mange sommerfugle i maven, når en sms tikker ind. Nu handler det mere om at købe mælk eller hvornår man nu skulle mødes. Men en fræk sms i ny og næ skader aldrig. 

3. Du er inkluderet i familieplaner.

Første gang, du møder svigerforældrene, er du nervøs. Det er klart. Men det ender oftest godt nok. Før du ved af det - især jer, som har en distræt kæreste - så ringer svigermor til dig, når der skal inviteres til din kærestes mormors 84 års fødselsdag.

Læs også: Han fik et barn med sin egen mor: Jeg er ligeglad med, hvad andre tænker

4. I planlægger weekendture - kun jer to. 

Tidligere kunne man tage på forlængede ture med vennerne, som egentlig bare for skjulte drukture eller end undskyldning for at komme lidt væk. Nu planlægger I ture, hvor I skal have alenetid - som rigtige voksne.

5. Officielt på Facebook. 

Ja, det er utroligt, at den skal med. Men i disse tider, så vejer de sociale medier tungt i vores sociale sfære. Det er forskelligt, hvordan vi agere på Facebook. Man kan annoncere det med et fælles billede, eller simpelthen ændre ens status til i et forhold. Men det er skridt i den seriøse retning.

6. Han/hun kan lade sin telefon lægge frit fremme.

Tidligere sagde man, at øjnene var vinduet til sjælen. I 2015 er vores telefoner blevet vinduet til vores liv, da ALT om os kan findes på telefonen. Derfor er den også blevet en ekstremt privat ejendom, som vi meget nødigt vil have, at andre får fingrene i. Når man slapper rigtig af sammen og stoler på hinanden, så tænker man slet ikke over, at den telefon får lov til at blive liggende.

Læs også: Fem ting kun piger, som voksede op med storebrødre, vil forstå

7. Du kan vågne i kærestens hjem - selvom han/hun ikke er hjemme.

Du ved, at du er en bolleven, når du får lov til at sove der, men skal forlade sengen samme tid som ham/hende. Når det er blevet seriøst, så lader kæresten dig sove. Du kan jo selv finde den gode kaffe i skabet og svøbe dig i de bløde håndklæder.

8. Når I plukker hår og trykker bumser ud på hinanden. 

Indrømmet - det er et drastisk skridt ind i det seriøse forhold. Men hvad gør man ikke for hinanden? Man vil jo sjældent sige nej, hvis ens kæreste spørger helt oprigtigt. Men når man først er nået hertil, så er man nok ikke i tvivl mere. 

.

Dagens Gossip