8 tegn på, at I lever som et gammelt ægtepar

Du har muligvis selv set dem ude på gaden, i bussen eller et helt tredje sted.

Vi taler her om de gamle ægtepar, der går med forsigtige skridt og armene om hinanden.

I en flygtig tid er de levende beviser på trofasthed og vedvaren kærlighed, og synet af dem får os til at drømme om, at præcis sådan vil vi gerne gå rundt med små skridt og dele vores alderdom med en anden person.

Du har muligvis ikke selv hørt frihedsbudskabet i radioen, og din kæreste eller ægtefælle har aldrig oplevet de dage, at man kunne få otte liter mælk for en tiøre.

Alligevel lever I muligvis som et gammelt ægtepar, hvis følgende punkter beskriver jeres parforhold...

1. I har en evne til at sige hinandens sætninger færdig - og hverken dig eller din partner behøver at bruge særlig mange ord, når noget skal forklares og kommunikeres.

2. I kender hinandens svage punkter, hvor bestemte bevægelser og enkelte ord er nok til at hyle dig eller din partner ud af den.

3. Din partner skal være væk fra dig i ganske kort tid – måske taler vi bare om et par timer – og du ser det som en slags miniferie.

4. Du går på toilettet med døren åben – og du er sikker på, at synet ikke får din kæreste til at elsker dig bare en smule mindre.

Læs også: 8 ting som bør ske på rigtige dates, men ikke sker længere

5. I er til en fest sammen, men står i hver jeres ende af rummet og snakker med forskellige mennesker. Det er intet problem, da I ikke har noget at bevise over for de andre mennesker.

6. Det er nok at kaste ét blik i din kærestes øjne – så ved personen, hvordan du har det.

7. I har jeres egne rutiner og små traditioner. Her snakker vi ofte om små finurligheder, der ikke giver mening for andre, men hvad betyder det? Intet.

8. Du giver ikke op og smider håndklædet i ringen. Du ved, at I altid vil elske hinanden. Halleluja! 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip