8 ting, der gør en mand sexet

Hvad gør egentlig en mand sexet?

Det spørgsmål har nok lige så mange svar, som der er kvinder i verden.

Her på redaktionen har vi disse bud på, hvad der får kvinders æggestokke til at gispe efter vejret - og det handler ikke om udseende (selvom enkelte af redaktionens medlemmer påpeger, at det heller ikke gør noget, at man ser godt ud).

1. Når han stiller spørgsmål, fordi han gerne vil lære dig bedre at kende
Der er intet så sexet som, når en kvinde kan mærke, at en mand brænder for at lære hende at kende.

Når han spørger om ting, der indkredser dit væsen. Han vil nemlig gerne lære dig at kende, fordi han tror på en fremtid sammen med dig.

2. Når han har en oprigtig interesse i dine mål og drømme
Han synes ikke bare, det er fedt, at du har ambitioner og drømmer stort. Han er også oprigtigt interesseret i, hvad du drømmer om at opnå.

Derfor hjælper han dig også på vej ved at tale om drømmene, og hvordan du når dem.

3. Når han giver dig komplimenter, selvom du ikke har makeup eller pænt tøj på
En slidt T-shirt og et par gamle trusser får dig næppe til at føle dig som en sexdronning.

Læs også: 14 grunde til at finde dig en mand, der er ældre end dig selv

Med mindre du har en mand, der forstår at give rettidige komplimenter. Der er nemlig intet så sexet som en mand, der elsker og begærer én, når man er sit grimmeste jeg.

4. Når han spørger, hvordan din dag har været
Han bekymrer sig om, hvordan du har det. Derfor spørger han også, hvordan din dag har været, når du stormer ind ad døren efter en lang dag på kontoret.

Det er super sexet, at han tager sig tid til at høre på dig. Uanset, om det har været en lortedag, hvor du kom for sent op og spildte kaffe ud over dig selv før et vigtigt møde - eller du er hele arbejdspladsens heltinde.

5. Når han er dygtig til det, han laver og brænder for
Selvtillid er den ultimativt mest sexede ting, en man kan besidde. Men mest, hvis den er kombineret med, at han er dygtig og passioneret omkring det, han laver.

En mand med ambitioner og lidenskab for sit liv og arbejde skal arbejde hårdt for at være usexet.

6. Når han behandler andre mennesker (og dyr) godt
Måske er det, fordi kvinder ubevidst leder efter faderegenskaber i mænd, men vi prøver at lægge de freudianske undertoner på hylden her.

En mand, der tænker på mennesker omkring sig, holder døren for dem, hjælper en gammel dame over vejen, aer en hund bag øret… En omsorgsfuld mand er lækker.

7. Når han overrasker dig
Han besidder spontanitet og betænksomhed. Det beviser han, når han overrasker dig med en gave, en oplevelse eller alt muligt andet.

Han behøver ikke købe diamantringe og guldsmykker.

Læs også: 5 grunde til, at din kone ikke vil knalde

Det er de små overraskelser i hverdagen som en sød seddel med en kærlighedserklæring eller en anden sød påmindelse, der gør ham spændende og sexet.

8. Når han bruger sin krop og er fysisk
Han behøver ikke være top tunet atletisk. Men der er få ting så sexede, som en mand, der bruger sin krop. Det kan være i haven, i fitnesscentret, på cyklen, på dansegulvet… you name it!

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip