8 ting jeg har lært ved at have en storesøster

Søskende spiller en stor en rolle i dit liv - her er en række ting, du kan lære ved at have en ældre søster. 

1. Du kan ikke altid få din vilje.
Noget af det vigtigste du lærer ved at vokse op med en søster er, at tingene ikke altid kan gå efter dit hoved. Kompromisser er en vigtig og uundgåelig del af livet.

2. Glæden ved at dele.
Okay, det er måske mest hendes ting, som I har delt. I har sikkert haft jeres konflikter, når hun har fundet sit legetøj under din seng, eller hendes nye bluse krøllet sammen i din skuffe. Men det er en god egenskab at lære, som du vil få glæde af som voksen.

3. Hvordan du lægger makeup og sætter dit hår.
Hun var sikkert den første, som med rystende hånd gav dig lidt rouge på kinderne, før du tog til fest i den lokale ungdomsklub. Måske satte hun også nogle flotte knolde i dit hår med masser af farverige spænder og glimmer.

4. At du aldrig er alene.
Det særlige ved en søster er, at hun altid vil være en del af dit liv. Venner kommer og går, men familien vil som regel blive ved med at være en væsentlig del af dit liv.

5. Hvordan du bedst håndterer dine forældre.
Hun kan sikkert sno mor og far om sin lillefinger og har allerede taget diverse kampe for dig - første brandert, teenage-sløvsind og dårlige karakterer.

6. At der ikke er noget, der hedder privatliv.
Og ikke mindst vigtigheden af at holde på en hemmelighed. Du er sikkert kommet til at tale over dig og har kigget på en dagbog eller to. Men hun har tilgivet dig, og lært dig en værdifuld lektie.

7. Familiefester er meget sjovere, når man er to.
Det er som om, at smalltalk med diverse onkler og tanter, suppesteg og is og konfirmationsfester bare bliver sjovere med en søster ved din side og et godt glas rødvin eller tre.

8. At du er god nok, som du er.
Din søster har altid accepteret dig, som den du er - med alle dine små skævheder og skønhedsfejl.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip