8 ting kvinder ikke kan udstå ved mænd

Vi har tidligere bragt dette spændende indslag om, hvad mænd ikke kan udstå ved kvinder.

Derfor er det vist kun fair, at vi lige indskyder disse bemærkninger om, hvad kvinder virkelig ikke kan udstå, når visse mænd gør:

1) Tøffelheltetricket
Når du svarer ja til det hele, uden overhovedet at tage stilling til det, der bliver spurgt om. Hvis du spiller kortet ”jeg er helt enig i alt, hvad du siger, skat”, så skal du være det. For nej, du får ikke fred af at give kvinder ret. Du udskyder problemet. Og vi husker det.

2) Primaten på spil
Højlydte bøvser, prutter og andre kropslyde… Hvorfor, primat-hulemand? Vi ved godt, du er her. Du behøver ikke understrege det med lugten af tamgas eller spist spegepølsemad.

De evige diskussioners holdeplads (eller siddeplads?)
Toiletbrættet, toiletbrættet, toiletbrættet. Hvorfor kan det ikke bare slås ned? Kompromisset må da være, at begge ”låg” slås ned, så det ser ordentligt ud, og så man ikke bemærker pisse-pletterne langs kummekanten.

3) Når du går om den varme grød
”Skaaaatt.. Lørdag aften.. Ville det ikke være rart for dig, at have en alene-aften, som du har talt om så længe? Vi kunne fx hygge indtil klokken 20:45, hvis du gerne vil være sammen, og så kunne jeg tage over til Mathias…” Nej, nej nej. Du vil gerne se Champions League med drengene. Så gør det. Ikke så meget bavl. Vi gennemskuer det.

4) Flager med din pik
Vi ved godt, du har en tissemand. Og den er flot. Men derfor behøver den ikke blive brugt til at lege med, klaske os med i badet eller presses op mod os, når vi mindst venter det. Vi holder også gerne om den, men på de rette tidspunkter og under rette forhold. 

5) Dårlig hygiejne
Uplejet skæg, nakkeost, lange beskidte negle, svedlugt. Ville du gå i seng med det?

6) Sippethed
Hvis der er nogen, der skal være bange for insekter i et hjem, så er det børn og sarte kvinder. Ikke en stor stærk mand.

7) Mangel på engagement
Come on. Det kan godt være, du ikke interesserer dig voldsomt meget for, hvor spisebordet skal stå, eller hvor den nye lampe skal hænge. Men det er også dit hjem, så tag stilling og virk engageret.

8) Uhandy
Mænd, der ikke slå et søm i en lort uden at ødelægge begge dele, er træls. Du skal meget gerne kunne hænge ting op på væggen. Både af praktiske årsager, men også fordi vi synes, det er frækt.

Læs også: Derfor er håndværkere de bedste kærester

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip