84-årig “sukker-far” troede, han havde scoret 17-årige tvillingesøstre - men de havde helt andre planer

“Find din ‘sugar baby’”.

Det var dén tekst, der havde lokket 84-årige Paul Aronson til et klik på en alternativ datingside, SeekingArrangement.com, som giver velhavende mænd mulighed for at date og økonomisk støtte unge kvinder.

Så den ældre mand lavede en aftale med 17-årige Shaina Foster, som han bød på fin middag.

Det skriver New York Times.

Daten gik umiddelbart godt, og på deres møde nummer to havde Shaina taget sin tvillingesøster Shalaine med.

For Paul Aronson tegnede det scenarie lovende. Så han købte en flaske hindbær-rom og  inviterede de to teenagepiger med sig hjem i sin store Manhattan-villa.

Men kort tid efter fandt den 84-årige mand sig selv bundet fast til et sofabord, og blev ikke sluppet fri, før han blev fundet 20 timer senere.

Episoden skulle have fundet sted den 1. oktober i år, og de to purunge tvillingesøstre er nu sigtet for at have bundet den ældre mand med strips, stjålet 470 dollars - cirka 2800 kroner - i kontanter fra hans pung og tage på shoppingtur bevæbnet med hans kreditkort, mens de efterlod ham hjælpeløs i huset.

Begge piger risikerer nu fængsel i mindst 15 år hver, hvis de dømmes for samtlige anklager.

Pigernes advokater har dog en lidt anden udlægning af sagen.

Shaina Foster har nemlig forklaret sin advokat, at hun er meget overrasket over, at den 84-årige overhovedet kunne finde på at melde dem - de valgte kun at binde og røve manden, fordi han havde bedt dem om at gøre ting ved ham og sig selv, som de slet ikke havde lyst til, har hun forklaret.

Den anden tvilling, Shalaine Foster, siger, at hun kun så på, mens hendes vilde søster stod for at binde og bestjæle Paul Aronson.

 

 

Dagens Gossip