85-årige Carmen blev smidt på gaden: Nu har hun fået en fantastisk julegave

85-årige Carmen Martinz Ayudo havde boet 50 år i den samme lejlighed i Madrid-forstaden Vallecas, da hun i november måned blev smidt på gaden af politiet.

Hun blev smidt ud af talstærkt politi, fordi hendes søn havde optaget et lån på 40.000 euro i lejligheden, som han ikke kunne betale tilbage, da han ligesom mange andre spaniere mistede sit arbejde. 

Udsmidningen af den ældre dame vakte vrede og forargelse i Spanien, og der var flere protester udenfor hendes lejlighed. Men så trådte den lokale fodboldklub Rayo Vallecano til og lovede, at de ville betale hendes husleje resten af livet.

Læs også: Der var ingen nåde, da 85-årige Carmen blev sat på gaden

Samtidig med den udmelding startede fodboldklubben en indsamling til fordel for Carmen Martinez, og nu har det givet resultat. 155.000 tusinde kroner er der samlet sammen gennem donationer og billetsalg.

- Tusind tak, Gud velsigne de mennesker, det er en fantastisk ting at gøre, siger Carmen Martinez ifølge tv-stationen Cadena Cope

I mellemtiden er gælden vokset til 77.000 euro, som nu skal forsøges tilbagebetalt. 

Carmen arbejdede hele sit liv som rengøringshjælp og får en lille pension på omkring 4000 kroner om måneden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip