9-årig gik gennem paskontrol med enhjørnings pas

Ann Katrine Warren

11 år siden

|

13/06/2013

Dagens topnyheder

Kendetegn som lilla pels, sorte øjne, en højde på 37 centimeter og et kæmpe horn i panden, burde ikke være til at tage fejl af. Men alligevel lykkedes til en paskontrollør i Tyrkiet at overse, at der var tale om en plys enhjørning og ikke en ni-årig walisisk pige.

Ni-årige Emily Harris kom derfor ind i landet på et legetøjspas, som oven i købet også fik et fint stempel. Det skriver South Wales Argus.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Legetøjspasset var ved en fejl kommet med i bunken af rejsedokumenter, som den walisiske familie i slutningen af maj brugte under en uges ferie i Alanya.

- Jeg opdagede det ikke først, da jeg lagde passene væk. Et kort øjeblik gik jeg i panik og troede, nogen ville komme løbende efter os. Men der skete ingen ting, fortæller pigens mor Nicky Harris.

Efterfølgende har familien grinet af episoden med legetøjspasset, som ellers skilte sig meget tydeligt ud fra de virkelige pas. Både størrelsen og billedet af en bamse på fronten burde have afsløret fejlen.

Men det største fejl var nok i virkeligheden af den stakkels enhjørning med navnet "Lily" ikke en gang var med på ferien.