9 grunde til at aftensex altid vil være den bedste sex

Du har haft en lang dag. Du er træt. Ja, men der er stadig forrygende gode grunde til, at du skal hanke op i dig selv og din partner og få sluttet dagen af med et brag (læs knald).

1) Fordi der alligevel ikke er noget i fjernsynet
Du ved, det er sandt. Så drop kanalrundfarten gennem søen af ulideligt dårlige serier og genudsendelser og gør det til en tur i kanen i stedet.

2) Fordi du sover fanstisk efter sex!
Sex er ligesom så meget andet “sport” afstressende. Du får brugt dine muskler og de såkaldte “kærlighedshormoner” bliver udløst, hvilket giver dig en følelse af lykke og velvære. Hvad er bedre “medicin” at blive sendt i drømmeland på?

3) Fordi du har tid
Det kan godt være, du skal tidligt op. Men du kunne også vende den rundt og sige, at du jo alligvel ikke skal noget foreløbigt… Du behøver dermed ikke at stå op og gøre noget ud af dig selv eller løbe efter bussen på arbejde. Nyd det.

4) Fordi du har brug for det
Måske har I travlt på jobbet. Måske har I børn, der holder jer beskæftiget hele dagen lang. Måske er der så meget andet. Måske er aftenen det eneste tidspunkt på døgnet, hvor I er helt alene sammen, kun adskilt af dyner? I har brug for øjeblikke sammen. Værsgod: Det er aftentid.

5) Fordi du er halvnøgen i forvejen
Med mindre du sover i overtøj og cowboybukser (og så er det muligvis noget, du bør tale med din læge om), så skal du ikke igennem en omgang “udmattende” striptease for at få trukket stramme leggins af eller knappet en halvsvedig skjorte op fra top til bund. Du har formodentligt maks nogle underhylere eller lidt nattøj på (måske endda ingenting), så hvad er din undskyldning?

6) Fordi det er ondsag
.. Okay måske er det ikke onsdag i dag, men uanset om I har en aftalt sexdag om ugen eller ej, er der ikke noget bedre til at peppe hverdagen op med, end et hyggeligt aftenknald.

7) Fordi børnene er lagt i seng
Du behøver ikke sætte en stol for døren til soveværelset eller have en quickie, fordi I kun har det tidstum, det tager af se et "Dora The Explorer"-afsnit fra start til slut. Du har hele aftenen, baby. 

8) Fordi du får en bedre dag i morgen
Kender du den der joke med, at man kan se eller høre på en mand eller kvinde, om de har fået noget aftenen før…? Den passer, og du ved det. Med mindre, du er jomfru, så kender du følelsen af at være en smule mere oprejst og på toppen, når du har fået aflad.

9) Fordi du kan
Har du en partner ved din side, er der da ikke noget bedre end at falde i søvn i “skeen” eller hånd i hånd efter en gang bekræftelse af, at I tænder på hinanden. Udnyt, at I er tæt – og blive tættere på hinanden.

Læs også: 5 grunde til at have sex med din mand HVER aften

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip