AaB-anfører: Kendskabet til Apoel er meget lille

AaB-truppen fulgte spændt med, da det europæiske fodboldforbund (Uefa) fredag middag trak lod til playoff-runden i Champions League, hvor AaB og FC København skulle finde den sidste udfordring inden gruppespillet i den fineste klubturnering.

Apoel FC fra Cypern blev nordjydernes modstander. Et hold AaB ikke har det store kendskab til, erkender holdets anfører.

- Det er jo sjovt, for umiddelbart ville vi jo have meget lidt kendskab til modstanderen lige meget hvem, der blev trukket op af bowlen.

- Men jeg glæder mig til at høre mere om dem, og umiddelbart ville det blive en svær modstander lige meget hvem, vi trak, siger AaB's anfører, Rasmus Würtz.

Inden dobbeltopgøret mod Dinamo Zagreb, der blev vundet samlet 2-1, sendte AaB Poul Erik Andreasen til Kroatien for at blive klogere på modstanderen.

- Vi sender nok én ned for at se et par kampe, og så får vi en dybdegående analyse af, hvad der venter os. Men det tager vi, når vi har fået de næste superligarunder overstået, siger Würtz

Umiddelbart skulle AaB dog have en realistisk chance for at spille sig videre til gruppespillet.

- Lige meget hvem vi havde trukket, ville vi have muligheder for at gå videre, men det er svært at sætte procenter på, når man ikke kender modstanderen bedre.

- Men vi tror på os selv og har lige slået en god modstander ud, så hvorfor skulle det kunne lade sig gøre igen, spørger anføreren retorisk.

AaB har hjemmebane i det første opgør 20. august, mens returkampen spilles på Cypern 26. august.

/ritzau/

 

Dagens Gossip