AaB-anfører vinker farvel til Europa: Vi er i en krise

admin

425 uger siden

|

22/05/2016

Dagens topnyheder

AaB tabte for tredje gang i træk i Alka Superligaen, da Esbjerg søndag aften slog nordjyderne med 2-1 i Aalborg.

Dermed ser de nordjyske drømme om Europa og medaljer ud til at være tæt på slukkede med sejre til både Sønderjyske og FC Midtjylland i denne spillerunde.

AaB-anfører Rasmus Würtz har da også efterhånden opgivet håbet om europæisk fodbold i Aalborg efter sommerferien.

- Der skal vist ske mirakler, hvis vi skal nå noget af det, vi havde sat os op efter, inden vi gik i gang med det her forår.

- Det er sindssygt skuffende, og vi kan vel sagtens sige, at vi lige nu er inde i en krise. Som det ser ud lige nu, formår vi simpelthen ikke at komme op fra den modgang, vi møder, siger Rasmus Würtz.

AaB gik ellers ind til vinterpausen som en af bejlerne til at true FC København i guldkampen. Men det stod hurtigt klart fra forårets start, at AaB ikke havde taget efterårets til tider sprudlende fodbold med ind i forårssæsonen.

- Jeg ved ikke, om det ubevidst bliver et antiklimaks at spille, fordi vi er røget så langt væk fra det hele. Det er ingen undskyldning, og man må sige, at vi er nede i et hul lige nu, siger Rasmus Würtz.

Heller ikke træner Lars Søndergaard tror, at AaB kan nå at spille sig til en plads i top-fire, som giver europæisk adgang.

- Jeg tænker ikke på Europa efter vores indsats mod Esbjerg. Den var ikke værdig til Europa. Jeg tror heller ikke, vi kan nå det, siger AaB-træneren.

- Vi er alle sammen ekstremt skuffede over vores hakkende forår. Det har vi været i et stykke tid. Det burde ikke forplante sig, men det er jeg måske bange for, at det har. Der var drømme om noget mere, siger Lars Søndergaard.

AaB's næstsidste kamp i Alka Superligaen-sæsonen er på torsdag hjemme mod FC Midtjylland.

/ritzau/