AaB-besejrer skal passe på toptunet Messi

FC Barcelona ser frygtindgydende ud, når holdet onsdag indleder Champions Leagues gruppespil hjemme mod Apoel FC fra Cyperns hovedstad Nicosia.

Holdet har vundet sine første tre kampe i den hjemlige liga og har givet den nye træner Luis Enrique en perfekt start.

Set med Barcelona-øjne har det mest opløftende ved sejrene formentlig været, at Lionel Messi ser ud til at være flyvende efter en sløj sæsonafslutning i foråret, hvor han døjede med småskader.

I de tre ligakampe har Messi bidraget med to scoringer og tre målgivende afleveringer. Senest var det Lionel Messi, som lagde op til de to mål, Neymar scorede i sejren på 2-0 over Athletic Bilbao i lørdags.

Det var ved den lejlighed, at træner Luis Enrique udtalte, at Messi er i stand til at gøre ting, han end ikke havde set på Playstation.

Også Neymar døjede med skader i foråret, og Messi og Neymars seneste samarbejde er måske et signal om, at de to dygtige angribere er ved at udvikle en større forståelse for hinanden.

Ifølge nyhedsbureauet AFP er det sandsynligt, at Neymar mod Apoel for første gang er i startopstillingen i denne sæson.

- Sidste år var det en skam, at vi røg ud mod Atlético Madrid, men vi har en masse vilje og ambitioner om at vinde titlen denne gang, men det bliver selvfølgelig svært, siger offensivspilleren Pedro, som også ventes at være i Barcelonas startopstilling.

Det er Xavi, Gerard Pique, Rafinha og Dani Alves formentlig også. Xavi har ikke været i startopstillingen tidligere i sæsonen, mens de tre andre sad over i weekenden. Barcelona har nemlig et sammenpresset program med seks kampe på 18 dage.

Apoel FC sendte de danske mestre fra AaB ud i Champions Leagues playoff-runde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip