AaB-chef: Mange klubber vil have Kasper Kusk

Kasper Kusk fejrede sin 22-års fødselsdag med manér mandag aften, da han scorede hattrick i AaB’s 4-1-sejr over Randers FC. Den unge nordjyde har gennemgået en rivende udvikling, og han kan meget vel blive næste store salg fra Superligaen.

AaB's sportschef, Allan Gaarde, mener da også, at Kasper Kusk’s evner rækker til en af de store europæiske ligaer.

- Det venstreben, det blik for spillet og det drive, han har, er i hvert fald godt nok til en af de store ligaer. Spørgsmålet er, om han har fysikken og modenheden. Han har i hvert fald nogle evner, der rækker ud over Danmarks grænser.

- Der er rigtigt mange klubber, der er interesserede i Kasper. Han er vel det mest interessante salgsobjekt i Superligaen lige i øjeblikket, siger Allan Gaarde.

Hovedpersonen selv understreger dog, at han har det godt i Aalborg, og at han ikke er på vej videre lige foreløbigt.

- Bare fordi det er gået godt i nogle kampe nu, så er det jo ikke, fordi jeg er på vej videre fra AaB. Det vigtigste for mig, er bare at fortsætte min udvikling og få scoret endnu flere mål.

- Jeg har det godt i AaB, og jeg har været i Aalborg hele mit liv. Så det er ikke fordi, jeg for alt i verden vil videre nu. Jeg har det rigtigt godt i AaB, og der vil jeg gerne blive i lang tid endnu, siger Kasper Kusk.

På fredag spiller det danske landshold en testkamp mod Norge. En kamp, som Kasper Kusk gerne vil have spilletid i.

-Jo, det kan jeg sagtens stå og argumentere for her. Men der er rigtigt mange gode spillere, og det er ikke kun en enkelt god kamp, der afgør, om man starter inde eller ej.

- Mange spillere står foran mig i køen, så det handler bare om at tage det skridt for skridt, siger Kasper Kusk.

/ritzau/

 

Dagens Gossip