AaB efter endnu en sejr: Vi har ikke været prangende

AaB spillede sig mandag aften op i den øverste halvdel i Superligaen, da nordjyderne slog Silkeborg 2-0 på hjemmebanen i Aalborg.

Sejren er den fjerde i træk for de danske mestre, der pointmæssigt er begyndt at komme efter en sløj sæsonstart.

- Det var ikke spektakulært eller prangende, men i øjeblikket gælder det om at skabe resultater, og det har vi været rigtigt dygtige til. Det var solidt, siger AaB-træner Kent Nielsen.

- I det program, vi er i gang med, er det måden at vinde fodboldkampe på. Når vi samtidig holder nullet så meget, er det en rigtig god base for at vinde, siger han.

Thomas Augustinussen, der stod for oplægget til kampens første scoring, erkender også, at sejrene vejer tungere end det sprudlende spil for tiden.

- I mange kampe har vi spillet bedre, end vi gør for tiden. Jeg ved ikke, om der bliver fightet og kæmpet lidt mere, men vi giver ikke mange chancer væk, og så er der god chance for, at man vinder, siger han.

- Det er skønt, det er gået den vej. Det har været tungt oven på mesterskabet sidste sæson. Nu kan vi begynde at kigge lidt mod toppen igen, og det er der, vi skal ligge med det hold, vi har, siger Thomas Augustinussen.

AaB får i næste runde besøg af FC Vestsjælland.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip