AaB efter storsejr: Effektiviteten gjorde udslaget

AaB havde ikke de store problemer med at besejre AGF, da de to hold mødtes i lørdagens superligaopgør på NRGi Park I Aarhus. Efter et kvarter stod der 2-0 til nordjyderne.

Efter pausen var resultatet 4-1, og efter 90 minutter viste måltavlen 5-2 til AaB.

Kasper Risgård spillede som vanligt hele kampen på aalborgensernes midtbane, og han summerede kampen op med et ord: Effektivitet.

- Vi spillede ikke fantastisk i dag. Vi lavede mange uprovokerede fejl, og de to mål, som AGF scorede, kom de alt for nemt til. Men skarpheden var i top i dag, og det var forskellen i forhold til kampen sidst mod Vestsjælland. I dag var vi bare effektive, siger Risgård.

Sejren var AaB's anden over AGF på mindre end 14 dage. Sidst i februar blev det således til en 4-1 sejr, da de to klubber mødtes i DBU Pokalens kvartfinale.

Og det var dejligt at sejre igen i Aarhus, fortæller Risgård.

- AGF er et godt hold med mange gode spillere. Men det vidner da om kvalitet hos os, at vi kan tage herned igen og vinde så stort, siger han og håber på, at samme kvalitet og effektivitet bliver udslagsgivende i næste uges topbrag.

Her gæster Superligaens førerhold, FC Midtjylland, nemlig Aalborg. Og på trods af lørdagens komfortable sejr over AGF vil cheftræner Kent Nielsen stadig se forbedring hos sit mandskab, hvis der skal point på tavlen mod midtjyderne.

- Vi lavede for mange spillemæssige fejl. Vi spillede en meget bedre kamp mod AGF sidst, da vi mødtes i pokalen. Jeg prøver at være nøgtern omkring tingene, og selvom vi var dygtige og scorede nogle flotte mål i dag, skal vi lave færre fejl, siger cheftræneren.

Topkampen mod FC Midtjylland spilles søndag den 16. marts.

/ritzau/

 

Dagens Gossip