AaB enig med Villa: Helenius bliver i Aalborg

Nicklas Helenius har fået udskiftet sin lejeaftale med en permanent kontrakt hos AaB.

Den nordjyske fodboldklub er nået til enighed med Aston Villa om en aftale, der betyder, at den 24-årige angriber nu kan fortsætte i Aalborg frem til sommeren 2017.

AaB solgte i 2013 Helenius til den engelske Premier League-klub, men opholdet blev aldrig nogen succes. Derfor vendte angriberen sidste år retur til det nordjyske på en etårig lejeaftale.

- Nøjagtigt som det var tilfældet, da Nicklas returnerede til AaB sidste sommer, har det været et stort ønske for både Nicklas og AaB at få en ny aftale på plads, siger sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

- Nicklas er en notorisk målscorer, ligesom han også bidrager med mange assists, og vi er overbevist om, at vi i fællesskab kan bringe ham op på et endnu højere niveau, end da vi for to år siden solgte ham til Aston Villa, siger Gaarde.

Nicklas Helenius er selv glad for, at han nu har fremtiden på plads.

- At fortsætte i AaB er det, jeg hele tiden helst har villet, og jeg er glad for, at klubben tror på mig, siger Helenius.

- Jeg har sat mig en række delmål for sæsonen, hvor jeg har som overordnet målsætning at slutte så højt i tabellen som muligt med AaB og samtidig personligt nå et tocifret antal scoringer.

- Og jeg synes allerede nu, at det ser spændende ud med de nye input fra vores nye cheftræner Lars Søndergaard, siger angriberen.

Nicklas Helenius har scoret 52 mål i 149 officielle kampe for AaB.

/ritzau/

Dagens Gossip