AaB fastholder forventning til stort overskud

AaB fastholder forventningerne til regnskabet for 2014. Det betyder, at nordjyderne forventer et positivt resultat før skat på 40-50 millioner kroner.

Det meddeler Aalborg Boldspilklub A/S - selskabet bag AaB - i en periodemeddelelse for 1. juli til 30. september 2014.

- AaB har i perioden realiseret et overskud før skat på 19,0 millioner kroner. Dette svarer til forventningerne og skyldes primært AaB's deltagelse i Uefa Champions League-playoffkampe, kvalifikation til Uefa Europa League samt salget af Kasper Kusk, skriver klubben.

AaB vandt i sidste sæson Superligaen samt den danske pokalturnering. I sommer blev profilen Kasper Kusk solgt til hollandske Twente.

I øjeblikket er AaB nummer fire i Superligaen, klubben er nået frem til 1/8-finalen i pokalturneringen, og der er fortsat mulighed for avancement fra Europa Leagues gruppespil.

- Resultatet for perioden er meget tilfredsstillende. Både på og uden for banen arbejder vi til stadighed på at udvikle og forbedre os, og særligt har vi fortsat fokus på den primære drift, siger AaB's administrerende direktør, Stephan Schors.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip