AaB forbereder sig på det værste i CL-kvalen

Skrevet af admin

13/08/2014

Mest læste i dag

AaB-træner Kent Nielsen har taget sine forholdsregler, når det gælder Champions League-opgøret mod Apoel FC næste onsdag.

Hvis Spillerforeningen og Divisionsforeningen ikke når frem til en ny overenskomst, træder spillernes strejkevarsel i kraft.

Det omfatter alle spillere i AaB-truppen, og derfor har træneren været nødt til at tænke kreativt i forhold til at kunne stille hold mod cyprioterne.

Kent Nielsens nødplan går ud på at stille med klubbens U19-hold, suppleret med et par Danmarksseriespillere. Det alternative hold var ifølge Ekstra Bladet samlet tirsdag til et træningspas, hvor spillerne blev forberedt på den situation, der kan opstå.

- Jeg håber naturligvis på, at det lykkes at komme frem til en ny overenskomst, og så vil det aldrig være spildt, at jeg nu også har fået set de her spillere, siger han til avisen.

Træneren ærgrer sig over, at uenigheden mellem klubberne og spillerne er kommet så vidt, og han mener, at Spillerforeningen burde være mere fleksibel i forhold til at lade spillerne i AaB og FC København stille op til de vigtige Champions League-kvalifikationskampe.

- Jeg synes, at det er ærgerligt for spillertrupperne i FC København, FC Midtjylland og AaB, at de lidt bliver taget som gidsler i det her spil, siger AaB-træneren.

Strejken træder i kraft tirsdag 19. august, hvis parterne ikke når til enighed om den overenskomst fra 2004, som Divisionsforeningen opsagde i slutningen af marts.

Foruden AaB og FCK i Champions League skal FCM i næste uge spille kvalifikationskamp i Europa League.

/ritzau/