AaB forventer tæt opgør mod FCM

Ved fredagens afsluttende træning på Hornevej i Aalborg var AaB-træner Kent Nielsen meget fokuseret på lørdagens superligaopgør hjemme mod FC Midtjylland.

Kent Nielsen vurderer, at det bliver et jævnbyrdigt opgør mellem to af de bedste hold fra sidste sæson - mestrene fra AaB og bronzevinderne fra FCM.

- Vi skal op mod det hold, der imponerede mest i første spillerunde i Superligaen. FC Midtjylland leverede en rigtig fin kamp med meget fart og aggressivitet, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Der var mange ting, der så godt ud for dem, og ikke mindst fik de et supergodt resultat. Med de resultater, de præsterede sidste sæson, og den start, de fik på Superligaen, er der ingen tvivl om, at det bliver et tæt og spændende opgør, der venter os lørdag.

AaB spillede blot uafgjort 0-0 ude mod Sønderjyske i Superligaens premiererunde, mens FCM vandt 3-1 hjemme over Brøndby.

- Vi er meget bevidste om, at FCM's hurtige omstillinger og dygtighed omkring indlæg - ligesom deres standardsituationer og fysik - er noget, vi skal have fokus på og forsøge at tage brodden af rent defensivt.

- For vores vedkommende mødte vi senest et godt spillende Sønderjyske-hold og havde svært ved at finde hurtighed og kvalitet i vores offensive aktioner. Så i forhold til den kamp har vi haft meget fokus på, at vi rent offensivt skal steppe op, siger Kent Nielsen.

På skadesbænken har AaB fortsat anfører Rasmus Würtz, der er ude med en betændt sene i den ene fod, mens angriberen Søren Frederiksen sidder ude med et læderet ledbånd i anklen.

Gilli Sørensen og Henrik Dalsgaard er fortsat begge under genoptræning efter henholdsvis en operation i anklen og for et løberknæ. Endelig er Nikolaj Thomsen endnu ikke kampklar efter sin operation for en meniskskade.

/ritzau/

 

Dagens Gossip