AaB henter svensk forsvarer i cypriotisk klub

14/04/2016 14:43

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Svenske Markus Holgersson bliver ny mand i AaB's superligatrup fra denne sommer, når forsvarsspilleren tiltræder på en toårig kontrakt.

- Markus Holgersson er en stærk forsvarsspiller, og han har båret anførerbindet i de fleste af sine klubber, hvilket vidner om karakter og gode lederegenskaber.

- Vi har i et stykke tid arbejdet på at lukke en aftale med Markus Holgersson, og vi er glade for, at han har valgt AaB som sin nye klub, siger sportsdirektør Allan Gaarde til AaB's hjemmeside.

Kontrakten med Holgersson har en option på et år, og svenskeren har de seneste sæsoner været viceanfører i cypriotiske Anorthosis Famagusta FC, og før opholdet på Cypern var den 30-årige midterforsvarer anfører for New York Red Bulls i to sæsoner.

- AaB er en topklub, der har præsteret stærkt både i den nationale liga og i Europa, og forhåbentlig kan jeg bidrage til, at vi fortsat kan forbedre os.

- Fra Rasmus Jönsson har jeg kun hørt godt om AaB, og min ambition er, at både holdet og jeg selv vil udvikle os yderligere, siger Markus Holgersson.

Svenskeren er noteret for en enkelt A-landskamp for Sverige i 2012. I 2015 var han udtaget til den svenske trup til et opgør mod Norge.

/ritzau/