AaB-keeper blev hyldet: Fedt at være kampafgørende

Skrevet af admin

|

27/11/2014

Dagens topnyheder

Dagen før kampen mod Steaua Bukarest erkendte AaB-målmand Nicolai Larsen, at hans præstationer har svinget for meget i dette efterår.

Men i 1-0-sejren over de meget stærke rumænere svingede pendulet i den positive retning, og Larsen leverede - især i slutfasen - en stribe vigtige redninger og fik stor hyldest af publikum efter kampen.

- Jeg havde i hvert fald én rigtig god redning til sidst, og den endte med at blive kampafgørende, så det var fedt. Det er en af de ting, jeg er blevet bedre til, nemlig at have de afgørende redninger, siger Larsen.

Han bevarede roen i de sidste panikagtige minutter, hvor 18-20 mand var samlet i straffesparksfeltet foran ham.

- Vi havde håbet på, at når vi kom så langt tilbage, så kunne vi bedre have afvist dem. Men det er rigtigt dygtige spillere, vi var oppe imod, og vi kom ikke rigtigt forbi deres pres, når vi fik bolden, mener Nicolai Larsen.

Men med en smule held, dårlige rumænske afslutninger og et par sublime reflekser fra AaB-målmanden, lykkedes det altså at hente tre yderst vigtige Europa League-point.

Det var samtidig AaB's tredje hjemmesejr af tre mulige i gruppespillet.

- Vores stærke hjemmebane betyder meget for os. Det er sjældent, vi taber her, og det er selvfølgelig en god base. Så skal vi bare have udebanerne med også, og det bliver svært i Portugal i den sidste kamp, forudser Nicolai Larsen.

AaB skal møde bundproppen Rio Ave på udebane i den sidste gruppekamp 11. december.

En dansk sejr sikrer AaB avancement til næste runde.

/ritzau/